Book review, movie criticism

Monday, April 9, 2018

Διαδικτυακές απάτες


Η απάτη στο διαδίκτυο πάει σύννεφο. Πήρα ένα μήνυμα στο messenger από κάποια που αναρωτιόταν γιατί δεν απάντησα στο email της. Από τη συζήτηση που είχαμε προέκυψε ότι κάποιοι απατεώνες αγόρασαν ένα site μου που είχα συγκεντρωτικές βιβλιοκριτικές μου και το οποίο όμως δεν ανανέωσα, και ο πάροχος του domain name φαίνεται το έβαλε προς πώληση, κάποιος το αγόρασε και πουλάει ρούχα σε φοβερές τιμές. Σας παραθέτω το τελευταίο κομμάτι της συνομιλίας μου με την κοπέλα αυτή.
 «λοιπον υπαρχει ένα σαιτ στο φεις που του δειχνεις φωτογραφία απο την ιστοσελίδα που θέλεις να ψωνίσεις και ρωτάς αν πρέπει να ψωνίσεις ή όχι εκει έχει και άλλα μελη που γράφουν την εμπειρία τους αν έχουν ψωνίσει απο το συγκεκριμένο σαιτ και αν ειναι καλό ή όχι... έτσι έκανα και εγώ έστειλα φωτο το σαιτ και μου έστειλαν σχόλια και σε βρήκαν και εσένα οτι εσύ το έχεις δημιουργήσει αυτό και μου είπαν να μην ψωνίσω γι αυτο και εγώ σου έστειλα μνμ για να μου πεις τί γίνεται…».
  Είδατε πόσο εύκολα μπορεί να σου βγει το όνομα;
Εγώ την έχω πάθει διαδικτυακά, και ψωνίζω σπανιότατα από το διαδίκτυο, και μόνο από σίγουρα site.
Η πλάκα είναι ότι και η κοπέλα μπερδεύτηκε. Μου λέει, γράφει το όνομά σου. Το site έχει όντως το όνομά μου, όμως με δυο ss στο τέλος. Με ένα είναι αυτό που έχω κρατήσει, το μοναδικό από τα τέσσερα που είχα. Έψαξα τα άλλα δυο domain names που είχα, σε gr και s3.eu, ευτυχώς δεν λειτουργούν, η μηχανή αναζήτησης δεν τα βρήκε.
  Το site μου είναι http://www.babisdermitzakis.eu δοκιμάστε να βάλετε ένα ακόμη s στο τέλος και θα σας παραπέμψει στην ιστοσελίδα απάτη.
 


No comments: